Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
BIZARNO: Prevc skočil v kriptovalute, navija tudi Pahor

Zvesti bralci portala Kriptoreporter so nas opozorili na bizaren kripto projekt Paysic. Na spletni strani projekta zasledimo nekatera znana imena iz športa in politike, med drugim gre za znanega skakalca Domna Prevca in celo predsednika republike Boruta Pahorja. Mladi direktor in ustanovitelj podjetja pa je Nejc Paradiž.

Podporniki projekta Paysic, navedeni na spletni strani

Podjetje Paysic, nekdaj poimenovano BlockPay, naj bi reševalo problem varnosti in hitrosti plačevanja na spletu.

Iz naložbene predstavitve podjetja naj bi rešitev za zgornje probleme bila prav povezava med FIAT valutami in blockchain transakcijami. Za razvoj revolucionarne rešitve mladi nadobudneži zbirajo 300,000.00 evrov.


BlockPay v prezentaciji kristalno jasno prikaže svojo rešitev.

Iz zgornjega diagrama je razvidno, da bodo pometli s konkurenco, saj je BlockPay edini hiter, varen in ne zahteva menjave v FIAT.

Prvi, najenostavnejši, najvarnejši, najcenejši in najzaneslivejši.

Celotno ekipo sestavljajo Nejc Paradiž, Brin Soko, Peter Savnik, John Ro, Matija Goljar, Tjaša Ban, Aljaž Osetič, Marko Vrdoljak, Boštjan Špetič, Blaž Jamšek, Tilen Travnik, Maja Kosi, Tim Špenko, Blažka Mihelak, Miha Čuček, Walden Asat, Katarina pIrš, Helena Pečauer, Paulo Felipe Barbosa, A Raheem Alzahrani, Oliver Muldoon, Andraž Tori in Nick Hiams.

V uradu predsednika Republike Slovenije Pahorjevih kripto poslov zaenkrat niso komentirali.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.