Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
EKSKLUZIVNO: Kralj piramid v družbi vročih deklet. Pošteni Slovenci mu zavidajo!

V uredništvo smo prejeli ekskluzivno fotografijo kralja piramidnih sistemov. Mojstrski piramidaš Luka Lah je bil opažen v družbi vročih deklet. Poleg deklet si je Luka privoščil tudi nekaj zavidljivo dragih alkoholnih pijač.

luka lah ponzi pyramid mlm
Kralj piramidnih sistemov uživa v družbi vročih deklet in dragih pijač.

Pokukajte tudi v razkošno življenje piramidaša Alana Amadeja Eferla.

6 thoughts on “EKSKLUZIVNO: Kralj piramid v družbi vročih deklet. Pošteni Slovenci mu zavidajo!

  1. Lah in Eferl sta težko čakana v kar nekaj državah. Toliko kolikor sta nas pa tadva nategnila, pa se ne da opisati. Njune zgodbice ne poznajo meja,,,, denar pa tava v luksuzno življenje, joške njunih pocestnic, drogo in alkohol. In to je vlaganje kot pravita v nepremičnine,,, bravo bereal estate nategunstvo.

  2. Vedno znova pa pozabljate na ime Klemen Nicoletti , ki je bil glavni ogranizator piramide. Fantič se je uspešno skril za drugim dvema in danes prosto uživa sadove “poslovanja” kar javno v Ljubljani.

    Ne samo, da je denar nabran od CoinSpace-a, pač pa Bereal Estate -ain Xaurum -a taval v njegov žep, nove in nove piramide se že pojavljajo in očitno ni zakona nad temi fantki, bo pa ulica poskrbela za njih.

  3. Na Instagramu od Katarine Bencek so objavljene slike kako uziva na Baliju v druzbi Alana Eferla, Ule Semole in L. Laha.
    Slika, kjer uziva z Alanom samo v kopalnem plascu in sampanjcu, je res zgovorna.

  4. Kdor človeku kot je Luka Lah ali Alan Eferl, za katera se na daleč vidi da sta navadna pozerja, zaupa denar si je čisto sam kriv.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.