Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
Kriptoreporter se seli v Belize

Odvetniška pisarna Dušan Korošec in odvetniki, priljubljena izbira kripto kriminalcev, je po pooblastilu Xauruma danes vložila tožbo zoper Kriptoreporter.

Zaradi nenehnih pritiskov odvetnikov kripto kriminalcev na neodvisne preiskovalne novinarje Kriptoreporterja, se je uredništvo odločilo, da svoje poslovanje preseli v Belize.

Belize je mala obmorska država v Srednji Ameriki ob Karibskem morju, z ugodnejšo regulacijo na področju preiskovalnega novinarstva.

Kriptoreporter tako svojo dejavnost nemoteno nadaljuje na naslovu:

Kriptoreporter Overseas Ltd
P.O. Box 1846 Suite 306
Blake Building Corner Eyre & Hutson Street
Belize City
Belize

Urednik Jan Novak se je za Belize odločil po vzoru Johna McAfeeja, ki je oglaševal tudi nekaj slovenskih ICOjev, med drugimi InsurePal in TradersHub.

John McAfee v prijetni družbi na Belizeju

4 thoughts on “Kriptoreporter se seli v Belize

  1. Kriptoreporter sploh ne obstaja, zato ga ni mogoce toziti. Ce pa ze obstaja, pa obstaja tako v Belize kot v Crni gori in Tanzaniji. Vso sreco kekcem s tozbami. Za prevare in “tozbe” imajo goveda vedno cas, za pametno delo pa manj.

  2. če mački stopiš na rep, zacvili. gre za navadno ustrahovanje. kot drugo, če bodo hoteli zmagati s tožbo, bodo morali tudi dokazati, da trditve ne držijo pa razkriti se kaj drugega. to bo pa pri kljukcih bolj težko. dober odvetnik tole reši v 5ih minutah.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.