Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
OPAZILI SMO: Anton Rop, bivši predsednik vlade, priporoča 4th Pillar

Opazili smo, da Anton Rop, bivši predsednik vlade, priporoča 4th Pillar (Četrti Steber). Ne, ne gre za pokojninsko reformo. Ne boste uganili, v kriptovelesili je nastal še en ICO, ki zbira med 2 in 12 milijoni ameriških dolarjev.

anton rop priporoca 4th pillar ico
Anton Rop na spletni strani priporoča 4th Pillar.

Poleg Ropa, ki je v svoji politični karieri zakuhal marsikatero afero, pa v ekipi 4th Pillar ni drugih omembe vrednih članov, četudi je ekipa številčna. Na spletu zasledimo, da se je direktor Tali Režun pred časom ukvarjal z najemom in prodajo avtodomov, nato pa propadel in kariero nadaljeval v industriji človeških virov.

Da boste bolje razumeli Talijev nov projekt, smo za vas smo prevedli opis projekta:

Projekt 4th Pillar je blockchain platforma za človeške vire in finančno povezovanje. Platforma bo uporabljala pametne pogodbe, kripto denarnice in IPFS protokol za reševanje vsakdanjih problemov, s katerimi se soočajo zaposleni in delodajalci. Na primer, zgradili bodo decentralizirano podatkovno bazo profesionalcev z validiranim avtomatiziranim nediskriminatornim evaluacijskim sistemom. Rešili bodo problem dragih mednarodnih bančnih transferjev in transferjev bonusov. Na decentraliziran (peer to peer) način bodo reševali prenos službenih dokumentov. 4th Pillar bo omogočil posameznikom, da si ustvarijo preverjeno poslovno identiteto, decentralizirano hranijo prihranke in hkrati varčujejo za pokojnino. Podjetja pa bodo lahko optimizirala finance in privabila potencialne zaposlene.

Če prav razumemo opis, je plan Četrtega Stebra to, da uporabijo čim več besed, ki jih povprečen Slovenec ne razume (blockchain, pametna pogodba, IPFS, DAPP, peer-to-peer, ipd). Z uporabo nerazumljivih besed bodo zveneli kot pravi strokovnjaki, naivneži pa jim bodo zaupali svoje prihranke.

 

4th pillar technical design official
Tehnična zasnova projekta 4th Pillar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.