Kripto Reporter

Tragikomične novice iz kripto velesile
jure ristic milan smigovc xaurum official

EKSKLUZIVNO: V uredništvo portala Kriptoreporter smo prejeli fotografijo Jureta Rističa v družbi piramidašev, ki jih preganja slovensko specializirano državno tožilstvo.

Jure Ristič, Masternode (wtf) pri podjetju Xaurum in direktor podjetja Golden Node d.o.o., je na naslovni sliki opažen v družbi Milana Šmigovca, ki ga zaradi ponzijeve sheme Mat Project preganja specializirano državno tožilstvo. Milan je prvoobtoženi v balkanski finančni piramidi, v kateri naj bi opeharjeni vlagatelji iz držav nekdanje Jugoslavije v zadnjem desetletju izgubili milijardo evrov.

milan smigovc xaurum official
Na Facebook profilu Šmigovca zasledimo, da je všečkal Xaurum.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi Jure Ristič pomagal pri trženju najmanj sledečih shem: GetEasy, IgetMania, ByExpress in crypto888 club – od tod fotografija. Crypto888 Club se je kasneje preimenoval v Nano Club, njihov kovanec NNC pa je izginil brez sledu.

Jure Ristič si je s prihodki iz vprašljivih poslov, predvsem pa od octacoina iz crypto888, privoščil avtomobil BMW M4, v vrednosti 80.000 evrov.

8 thoughts on “RAZKRIVAMO: Jure Ristič iz Xauruma v družbi piramidašev, ki jih preganja specializirano državno tožilstvo

  1. XAURUM ADDING VALUE. V bistvu niti ne, Xaurum = pijavka brez dodane vrednosti. Glavna stvar, ki jo moraš vedeti, da se ne nasereš z nečim kot je Xaurum je to, da se pravi inovatorji ne promovirajo z dragimi avtomobili in podobnim. Drugo pomembno je pa, da se ne izplača dajati drugim €, da si za njih kupujejo zlato, ti pa dobis njihovo obljubo, da je tisto zlato v resnici tvoje 😉 LOL. Torej: zlato ali ga imaš doma oz. morda v banki v sefu, ali pa ga nimaš.

  2. Na sliki je vidna tudi Ivana Hevka,zdaj porocena z mozem,ki pa je na levi strani ob steni s pivom v roki…..Mat Project…..

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.