Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
RAZKRIVAMO: Nekdaj delali v piramidah, danes pri Xaurumu

Opazili smo, da je vodja globalne prodaje pri Xaurumu nihče drug kot Klemen Nicoletti, znan slovenski piramidaš in promotor MLMjev.

klemen nicoletti linkedin scam proof
LinkedIn profil Klemna Nicolettija
klemen nicoletti reference
Izkušnje Klemna Nicolettija na LinkedInu

Na spletu zasledimo, da je Klemen Nicoletti sodeloval v projektu BeReal Estate, o katerem se je razpisal portal BehindMLM. Na LinkedInu Klemen navede, da je bil “Diamond Executive” v LiveSmart360, propadlemu podjetju, o katerem se je prav tako razpisal portal BehindMLM. Klemen navede tudi, da ima izkušnje kot “Global leader” v podjetju bHIP Global, o katerem prav tako lahko več preberete na portalu BehindMLM.

Zanimivo je tudi, da je Klemen Nicoletti fant Tine Gaber, bivše misice, ki danes promovira Xaurum.

Na portalu BehindMLM zasledimo tudi, da sta tako Tina Gaber, kot Klemen Nicoletti povezana z Luko Lahom. Vsi trije so sodelovali tudi v prevari CoinSpace, ki stoji za kriptovaluto S-COIN. Luka Lah je znan tudi po tem, da se je drogiral na zloglasnem posnetku podmladka SDS.

V Italiji so CoinSpace prepovedali, o njihovi prevari pa so se razpisali tudi v reviji Delo in na Financah z naslovom “Coinspace, nova kriptovaluta, nov nateg?”. Na spletu zasledimo navezo med Xaurumom in podjetjem CoinSpace. Xaurum je bil ena prvih kriptovalut, ki naj bi jo lahko rudarili prek CoinSpace.

coinspace xaurum
CoinSpace naj bi omogočal rudarjenje Xauruma

Pri tem je zanimivo to, da se Xauruma sploh ne da rudariti.

Na spletu najdemo še eno osebo, ki ima izkušnje z mrežnim marketingom tako v CoinSpace kot v Xaurumu:

ales mehle mlm
Aleš Mehle navaja, da je prodajnik pri Xaurumu in pri CoinSpace.

12 thoughts on “RAZKRIVAMO: Nekdaj delali v piramidah, danes pri Xaurumu

 1. Niste omeni da sta Luka Lah in Alan Amadej Efrl pobegnila iz Slovenije, ker sta opeharila ogromno ljudi ki jih iscejo. Alan se skriva v Kanadi, Luka Lah pa na Baliju in veselo trosijo. Tudi Klemen Nicolleti se skriva skoz doma za Bezigradom in se prakticno ne pojavlja nikjer ker se boji da bo koga srecal. Niste omenili njihovega novega scam projekta.

 2. Ko sem jaz to vprasal na telegramu somme odstranili iz kanala. Pri njih dela tudi Domen Vidergar, ki je v preteklosti sodeloval pri ponzi prevari ByXpress.

 3. Zdravo,
  Estatium je bil od oktobra 2017 do marca 2018. Zdej je itak nedosegljiva stran. So pa posiljali emaile( sam sem jih prejel 10) za Estatium in to z napisom Bereal v nogi sporocila 🙈🤣🤣

  V njihovi navezi je tudi Gold store dr.Smiljan :))) …, ki ravno tako sodeluje s xarumom, kateri skupaj pripravljajo nov nategunski ICO PROJECTDRESSCODE – obstaja ze demo video na youtubu …..
  V vmesnem casu pa Tina Gaber objavlja videje, kaksne tezave imata z Nicolletijem na letaliscih …. jaooooo indijanci 🙈🙈🙈

 4. Ta stran res zmaga:D Ne vem kaj novinarji večjih medijev čakajo. Poznam tud sam koga iz teh krogov in so že od nekdaj nateguni:))

 5. Prejsnji teden me je klical en tip, ki pravi da je zavarovalni zastopnik. Ko sem mu povedal da imam ze vse urejeno in ne potrebujem nic od njega mi je ponudil ce zelim investirati v xarum … sem se smejal 5 minut se ;))) Zdej ze po telefonu klicejo naokoli in nategujejo ljudi. Kaj policija??? A ni to napeljevanje k prevari??

 6. Jst bi rekla da ste tle vecinoma prisotni tisti,ki bi radi dobr zivel,a niste pripravlejni nic nardit:-)
  Slike pobrane iz fbja in ig,sestavljene zgodbe na prvi pogled,so res ekstra zgodbe:-)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.