Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
Slovenska kripto podjetnica potopila ugledno angleško podjetje

Neznana kripto menjalnica NextHash je angleškemu izobraževalno-razvojnemu podjetju Skills Matter avgusta 2019 obljubila 2,5 milijonov funtov vredno investicijo. Direktorica podjetja Nexthash in povezanega podjetja Nexinter je slovenka Ana Benčič.

Iz registra podjetij je razvidno, da je Ana Benčič direktorica podjetja Nexthash
Ana Benčič se na Twitterju pohvali z investicijo, ki je ni izpolnila.

Zaveze o investiciji NextHash ni izpolnil, zato je 15 let staro podjetje Skills Matter propadlo.

Podjetje Skills Matter, ki je imelo v letu 2018 povprečno 53 zaposlenih, je delovalo na izobraževalnem področju. Organizirali so delavnice, seminarje, konference in ostale izobraževalne dogodke za razvijalce programske opreme.

Ali je neznana kripto menjalnica NextHash sploh imela 2,5 milijona funtov za investicijo, ali gre za prevaro? Zakaj je podjetje NextHash želelo investirati v Skills Matter?

Iz spletnih zapisov ni razvidno, da bi menjalnica NextHash sploh imela kakšnega uporabnika. Med svetovalci menjalnice NextHash/Nexinter pa je tudi Roger Ver, ki se je pred kratkim mudil v Sloveniji. Koliko mu je Ana za svetovanje plačala, ni znano.

2 thoughts on “Slovenska kripto podjetnica potopila ugledno angleško podjetje

  1. Ta ženska je huda prevarantka. Sodeluje z Italijansko mafijo, ki v Sloveniji pere denar. Dobro, da ste objavili to!

  2. Res je dobro, da je ta informacija prišla na dan, ženska je poznana iz raznih prevar in kot vidim ima veze na jugu Italije.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.