Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
Tilen Šarlah iz Tradershuba odgovarja: nismo propadli

Zjutraj smo objavili članek z naslovom Propadli Tradershub vrača denar. A Tilen Šarlah, ustanovitelj projekta, nam je po elektronski pošti odgovoril, da projekt kljub neuspešnemu ICO-ju živi naprej. Svoje navedbe je podkrepil s spodnjimi dejstvi:

Vračamo ETH, zaradi razmer na trgu in zloma kripto trga v času našega ICO. Vsem smo zadevo lepo objasnili in so sprejeli obrazložitev, ter nas podpirajo še naprej.

Vsi vlagatelji bodo v celoti poplačani.

Projekt in Tradershub zagotovo ni propadel. V petek, 13.4 je bila podpisana partnerska pogodba s SunContractom na njihovem gala dogodku na Bledu.

Tradershub je tudi v petek izdal “clickable visual demo”, kar je korak pred izdajo platforme. Stremimo k temu, da lansiramo delujočo po planu.

Tradershub torej živi naprej. Kot je razidno iz objave na njihovem blogu, je izkušene trgovalce najbolj presenetil padec tečaja Etra med ICO kampanjo, saj je ta izgubil 60 odstotkov vrednosti.

Na blogu so izpostavili še, da so zelo hvaležni in ponosni, da je njihov projekt pohvalil in podprl John McAfee. Spomnimo, John McAfee je javno povedal, da za takšne pohvale na Twitterju zaračuna 105.000 ameriških dolarjev.

1 thought on “Tilen Šarlah iz Tradershuba odgovarja: nismo propadli

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.