Kripto Reporter

Vroče iz kripto pogorišča
Urad Predsednika: Borut Pahor ni podpornik projekta Paysic

Saga podjetja Paysic se nadaljuje. Iz Urada Predsednika Republike Slovenije (UPRS) smo dobili uraden odgovor, ki pravi, da Borut Pahor nikoli ni podprl, niti ni nikoli sodeloval s projektom Paysic, kateri ga je neresnično navajal kot podpornika na svoji spletni strani.

Zgornji odgovor dokazuje, da predsednik Borut Pahor ni podprl projekta Paysic.

Čemu je Paysic zavajal?

Prvi mož podjetja Paysic, Nejc Paradiž, je pred tremi dnevi Kriptoreporterju spremembo spletne strani projekta pojasnil takole:

Kot ste lahko opazili, smo z spletne strani odstranili (ob cca. 1 ponoči) vse supporterje, saj smo se interno odločili, da je bolj smiselno na spletni strani imeti advisory board, kot pa “supporterje”, prav tako, pa je bila celotna spletna stran nadgrajena na različico, ki se sklada z podobo platforme. Za Vašo informacijo, spletne strani nismo posodobili že cirka 2 meseca, saj smo imeli fokus na developmentu, prav tako pa posledčno ni bil posodobljen pitch-deck, ki se je do danega momenta konkretno spremenil (zamenjali smo večino advisory board-a z osebami, ki nam bolj pripomorejo k uspešni rasti, ter developmentu.

Nejc Paradiž za Kriptoreporter

Nejc je Kriptoreporterju zamolčal dejstvo, da jih je na spremembo in odstranitev neresničnih navedb na spletni strani pozval prav Urad Predsednika, kot je razvidno iz sporočila UPRS.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.